Laptop nou la 1000 de lei sau laptop second hand la 1000 de lei? - Laptop Second Hand

Laptop nou la 1000 de lei sau laptop second hand la 1000 de lei? Leave a comment

Laptop nou la 1000 de lei sau laptop second hand la 1000 de lei?

Cum piata electronicelor a explodat in ultimii ani iar tehnologiile noi apar una dupa alta, marile lanturi de magazine au scos la vanzare laptopuri noi la preturi considerate foarte mici. Aceste laptopuri sunt noi dar au tehnologie invechita si configuratii foarte slabe pentru zilele noastre si pentru nevoile tehnologice ale utilizatorilor din ziua de azi.

Chiar si asa, aceste laptopuri din supermarket, atrag diferiti utilizatori prin pretul mic si faptul ca produsul este nou. Ce nu stiu acesti utilizatori, este ca laptopuri ieftine din supermarketuri, cele sub 1000 de lei, au configuratii foarte slabe si vor fi limitati in posibilitatile de a utiliza laptopul. Un laptop de 800-1000 de lei din supermarket are este dotat cu un procesor core2duo, in rare cazuri i3, si lucreaza la o frecventa foarte redusa, de regula sub 1.8Ghz. Totusi, acestea compenseaza oarecum prin cei 4Gb de memorie ram si un hard disk de 500 de Gb, atuuri care sunt scoase in evidenta si care de multe ori incanta clientul si il determina sa faca acea achizitie.

Acum sa dam exemplul unui laptop sh ce costa tot intre 800 si 1000 de lei dar care are cu totul alta
configuratie. Un laptop sh de 1000 de lei va avea o configuratie ca a unui laptop nou de 2000 de lei! Asta pentru ca laptopurile sh fiind folosite, trebuie comercializate la un pret decent, mult mai redus fata de un laptop nou. Laptopurile din supermarket ce costa 800-1000 de lei au configuratii proaste insa pentru faptul ca sunt noi, pretul ramane ridicat. Ca o paralela, puteti cumpara laptopuri sh cu aceeasi configuratie ca a unuia nou din supermarket la un pret de 300-500 de lei!

Ce laptop sh puteti cumpara cu 1000 de lei? La Goldnet puteti gasi la acest pret un laptop Lenovo T400 sau T410 cu procesor i5 si 4gb de memorie ram, suficienta pentru multitasking si chiar si unele jocuri gen Dota sau Fifa, lucru imposibil de facut pe un laptop nou din supermarket cu procesor Dual Core.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *