Primul concurs organizat de Goldnet! Castiga un laptop Dell Latitude D510! - Laptop Second Hand

Primul concurs organizat de Goldnet! Castiga un laptop Dell Latitude D510! 3

Goldnet lanseaza primul concurs prin care poti castiga absolut gratuit, un laptop sh perfect functional Dell Latitude D510. Concursul incepe de astazi, 31 mai iar castigatorul va fi anuntat pe 30 iunie.

Pentru a participa la concurs si a avea sansa sa castigi gratuit laptopul Dell Latitude D510 trebuie sa indeplinesti trei conditii simple!

1. Trebuie sa dai like paginii noastre de facebook. Apasa aici pentru a intra pe pagina, dupa care apasa butonul LIKE!
2. Trebuie sa dai share la postarea care anunta concursul. (share public nu privat, altfel nu putem verifica!) Apasa aici pentru a vedea postarea la care trebuie sa dai share!
3. Trebuie sa lasi un comentariu la postarea respectiva cu urmatorul comentariu “particip” si sa ne trimiti printr-un mesaj privat, adresa ta de e-mail, adresa la care te vom anunta daca ai castigat. Apasa aici pentru a comenta cu textul “particip”.

*Nerespectarea tuturor conditiilor de participare duce la descalificarea participantului! Castigatorul trebuie sa fie dispus sa ne trimita video cu premiul primit!

Ce trebuie sa faca si castigatorul!

Castigatorul concursului va trebui sa inregistreze un scurt clip (cu telefonul sau cu orice camera) in care sa confirme ca el a fost castigatorul si ca a primit laptopul castigat dupa care sa ne trimita filmuletul. Acest filmulet va fi postat pe site si pe facebook pentru ca restul participantilor la concurs sa aiba incredere in concursurile organizate de noi si sa participe si pe viitor.

Cum anuntam castigatorul?

Toti participantii la concurs au sanse egale intrucat extragerea castigatorului se va face aleator pe site-ul random org iar noi vom filma extragerea pentru ca tu sa ne crezi pe cuvant ca intr-adevar acest concurs este real!
Vom organiza astfel de concursuri in fiecare luna iar premiile vor fi diverse, fie laptopuri, tablete sau calculatoare.

Detalii premiu laptop sh Dell Latitude D510

laptop sh dell latitude d510Acest model de laptop poate fi cumparat de pe site-ul nostru cu 297 de lei, dar castigatorul il va primi absolut gratuit iar taxa de livrare o vom suporta tot noi!
Procesor Intel Centrino, 1.73 GHz frecevnta, 2GB memorie RAM DDR2, HDD 30GB, display 14.1, cu incarcator si baterie (bateria nu tine) dar se poate folosi cu incarcatorul!

Apasa aici pentru alte detalii ale modelului Dell Latitude D510

3 Comments

  1. Am parcurs toti pasii necesari inscrierii la concurs .
    Multumesc,
    Marius Constantinescu

    Constantinescu Marius
  2. Va trimit adresa mea de email pentru concursul “castiga un laptop pe luna”

  3. Am parcurs toti pasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *