Programul Rabla Laptop

Programul rabla laptop

Cumpara un laptop second hand prin programul rabla 2017 si vei economisi la achizitia unui laptop sh intre 50- 300 de lei garantat! Laptopurile sh cumparate prin programul rabla beneficiaza de garantie 6-12 luni, consultanta prin telefon in situatiile in care ai nevoie de ajutor sau ai intrebari legate de laptopul tau sau de performantele acestuia dar si transportul gratuit oriunde in Romania.

Cum functioneaza programul rabla pentru laptop?

Cumperi un laptop sh de la Goldnet Service si aduci un laptop vechi (dar nu peste 10 ani) sau defect dar cat mai complet iar noi iti garantam minim 50- 300 de lei reducere in functie de starea in care se afla laptopul tau defect/vechi si ce anume mai putem recupera din el (hard disk functional, incarcator, memorie ram, ecran, etc).

Reducerile pot creste in functie de ce laptop cumparati si de ce laptop vechi lasati la noi- reducerea este automat mai mica daca laptopul ales de la noi are deja pretul redus. Cu cat laptopul pe care doriti sa il cumparati este mai scump cu atat reducerea va creste de la 50 de lei pana la 400 de lei. Calculul exact al reducerii prin programul RABLA se va face in momentul in care va prezentati cu laptopul defect(sau il trimiteti prin curier) iar tehnicienii nostri il pot testa si evalua corect fiindca laptopurile nu se pot cumpara/evalua la kg sau doar dupa model/brand.

De exemplu daca ne puteti da informatiile urmatoare: Producator si model laptop, defectul cunoscut si starea lui de uzura, daca porneste sau nu, configuratia actuala- procesor, ram, harddisk, diagonala ecran, incarcator, stare carcasa si tastatura, ne trimiteti si 2-3 poze, putem face o evaluare mai exacta fara sa il avem fizic in service la noi.

Garantam ca reducerile sunt reale iar preturile laptopurilor nu au fost marite in prealabil. Preturile prezentate pe acest site sunt preturile de lista iar reducerea este 100% reala prin programul rabla.

De asemenea reducerile si cadourile oferite nu se cumuleaza cu programul rabla decat daca chiar laptopul dvs defect are o valuare buna de piata.

%d blogeri au apreciat: