Termeni si conditii - Laptop Second Hand

Termeni si conditii

       Termeni si conditii privind utilizarea site-ului – www.laptopsecond-hand.ro mebru al brandu-ului GOLDNET

  1. In primul rand va multumim pentru ca ati ramas pe site-ul nostru si ne dorim sa fiti unul din miile de clienti multumiti care au cumparat laptop-uri refurbished/second hand de la noi.
  • Toate laptopurile noastre se vand cu garantie de minim 1 an(inclusa in pretul de pe site) si cu posibilitate de extindere la 2 sau 3 ani cu obligatia de a veni/trimite in fiecare an la o curatare de praf si o verificare tehnica hardware si software contra cost.
  • Conform legislatiei in vigoare si a politicii grupului nostru de firme aveti dreptul sa returnati produsul in 15 zile de la data inscrisa pe factura/garantie indiferent de motiv insa cu obligatia trimiterii ambalajului original,documentele initiale si produsul in starea initiala precum si a  achitarii taxelor de transport dus-intors de aproximativ 40 lei si 10 lei cheltuieli de manipulare, testare si ambalare.
  • La orice produs de peste 299 lei beneficiati de transport gratuit prin curier rapid oriunde in Romania, transport care in mod normal costa 20 lei.
  • Orice laptop cumparat a carui valoare depaseste 400 lei beneficiaza de un cadou-mouse wifi fara fir sau

Fotografiile produselor nu reflecta intotdeauna realitatea si starea actuala a produsului de obicei avem loturi de laptopuri de acelasi model unele in stare mai buna altele grad B, deci pentru o fotografie actuala si informatii exacte va rugam sa ne contactati.

Site-ul de comert electronic dezmembrare-laptop.ro este proprietate a SC Dezmembrare Laptop SRL. Accesarea si utilizarea acestui site trebuie sa respecte conditiile si termenii descrisi mai jos. Accesand si afisand acest site sunteti de acord in mod implicit si neconditionat cu urmatorele prevederi. In acest sens recomandam citirea cu atentie a acestor Termeni si conditii.

2. SC Dezmembrare Laptop SRL isi rezerva dreptul de a modifica si a adauga noi prevederi fara o notificare in prealabil.

3. Informatiile prezentate pe acest site nu au valoare de oferta angajanta pana in momentul in care dumneavoastra nu ati lansat o comanda prin una dintre modalitatile prezentate pe acest site, la rubrica “Cum cumpar”

4. Site-ul dezmembrare-laptop.ro prin intregul sau continut: imagini, texte, logouri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, apartine SC Dezmembrare Laptop SRL si include informatie protejata de legea copyright-ului. Referintele la materiale, echipamente si informatie privata apartinand altor companii, pot fi utilizate doar cu aprobarea expresa a tuturor partilor implicate.

5. SC Dezmembrare Laptop SRL administreaza acest site cu rol principal in comert electronic, dar si de a informa, de a fi in contact cu dumneavoastra. Puteti descarca informatii de pe acest site, dar numai pentru scop necomercial si numai pentru a o utiliza in interesul dumneavoastra personal. Transmiterea, modificarea, reutilizarea, publicarea, raportarea sau utilizarea in orice mod a acestor informatii in scopuri publice sau comerciale, fara acordul scris al firmei Dezmembrare Laptop SRL sau a partenerilor sunt strict interzise.

6. Informatia inclusa in acest site poate contine inadvertente tehnice sau erori de scriere. SC Dezmembrare Laptop SRL si partenerii sai asigura ca in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date se vor lua toate masurile necesare pentru a va informa si in cazul in care doriti aveti posibilitatea de a anula comanda.

Datele de identificare si de contact ale SC Dezmembrare Laptop SRL sunt urmatoarele:
SC Dezmembrare Laptop SRL

CUI: 35151979
R. COM: J40/12903/2015
IBAN: RO80BTRLRONCRT0321783301
Punct de lucru: Aleea istru nr 5, Bl P4, SC. 4, Parter, AP. 31, (interfon 31), Sector 6, Bucuresti

Conditii legate de comercializarea produselor

Comandarea de produse prin intermediul acestui site echivaleaza cu acceptarea de catre dumneavoastra (“Cumparatorul”) a prezentelor Conditii.

1. Pretul

Pretul produselor achizionate este cel specificat in rubrica “Total comanda”. In pretul produselor nu intra costurile expeditiei si tariful perceput de curier pentru plata ramburs. Prin alegerea acestor metode de livrare si plata va obligati ca, odata cu plata pretului produselor sau cel tarziu la momentul livrarii produselor, sa achitati si aceste costuri. Neindeplinirea acestei obligatii de catre Cumparator da dreptul SC Dezmembrare Laptop SRL sa anuleze comanda dumneavoastra, fara nicio notificare. Preturile afisate pe situl dezmembrare-laptop.ro sunt finale, nu contin TVA,  mai precis firma noastra nu este platitoare de TVA. Comanda minima recomandata este de 50 lei. SC Dezmembrare Laptop SRL isi rezerva dreptul de a nu onora(ambala si expedia) comenzile care sunt sub aceasta valoare decat daca se ridica personal de la sediu.

2. Vanzarea produselor

In cazul in care ati ales modalitatatea de plata la livrare, contractul de vanzare-cumparare intre Cumparator si SC Dezmembrare Laptop SRL se considera incheiat la momentul livrarii produselor si platii contravalorii acestora.

3. Termene de livrare

In conditii normale termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului online dezmembrare-laptop.ro se incadreaza intre 2 zile si 10 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii. In cazul in care ati optat pentru plata prin virament bancar, SC Dezmembrare Laptop SRL se obliga sa livreze produsele comandate dupa data la care s-a efectuat creditarea contului nostru bancar cu pretul produselor. In cazul neindeplinirii acestei obligatii, SC Dezmembrare Laptop SRL va returna pretul in maximum 3 zile lucratoare in contul bancar din care aceasta a fost ordonat, cu exceptia cazului in care dumneavoastra ati fost de acord cu prelungirea termenului de livrare, acord ce va fi comunicat prin fax sau e-mail. Pentru produsele care sunt LA COMANDA, tinand cont si de recomandarile oferite prin intermediul site-ul, termenul de livrare va fi extins in conformitate cu posibilitatile furnizorilor de a asigura comenzile respective.

4. Taxe transport si ramburs

In cazul comenzilor cu o valoare minima de 500 RON, SC Dezmembrare Laptop SRL va suporta cheltuielile de transport. In celelalte cazuri, Cumparatorul va suporta cheltuielile pentru transport. Acestea se pot se factura separat de catre casa de expeditie sau pot fi incluse in factura pentru produsul comandat. La comenzile in valoare mai mica de 700 RON, pretul transportului este de ………..RON. Suma este valabila pentru orice localitate din Romania in care Fan Courier sau Urgent Courier livreaza. Exceptie Bucuresti in care costul transportului este de ………….Ron. Valoarea transportului se va regasi in factura emisa de ……………………..

5. Garantie

Produsele electrice conform legii vor fi insotite in momentul vanzarii de catre certificate de garantie puse la dispozitie de catre furnizorii magazinului online dezmembrare-laptop.ro. Garantia pentru defectiuni de fabricatie va fi in conformitate cu certificatul de garantie aferent produsului.

6. Returnarea produselor

In conformitate cu OUG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”. In cazul in care renuntati la cumparare potrivit clauzei de mai sus, este obligatoriu sa returnati produsul exact in starea in care v-a fost livrat, adica in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. In cazul in care nu sunt indeplinite aceste conditii, nu aveti dreptul sa solicitati rambursarea pretului. Returnarea produsului se va face catre sediul SC Dezmembrare Laptop SRL, pe cheltuiala exclusiva a dumneavoastra. Rambursarea pretului catre dumneavoastra nu se va face inaintea de primirea produsului si confirmarea emisa de SC Dezmembrare Laptop SRL ca acesta este in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. In cazul in care ati optat pentru plata la livrare, clauza de mai sus nu se aplica, deoarece produsul este vazut de dumneavoastra inainte de efectuarea platii, avand astfel posibilitatea de a verifica daca este corespunzator solicitarii dumneavoastra. Efectuarea platii la momentul livrarii sau ulterior echivaleaza cu acceptarea irevocabila a produsului, dreptul de denuntare ne mai putand fi exercitat dupa aceasta data. SC Dezmembrare Laptop SRL isi rezerva dreptul sa solicite despagubiri in cazul in care denuntarea unilaterlala este efectuata doar in scopul prejudicierii SC Dezmembrare Laptop SRL.

8. Date personale

Introducerea datelor dumneavoastra personale pe acest site sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul dumneavoastra pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001. Aceste date nu vor fi folosite de SC Dezmembrare Laptop SRL decat pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de dumneavoastra sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea noastra (newsletter) in cazul in care, in formularul de comanda, ati acceptat acest lucru. SC Dezmembrare Laptop SRL nu este raspunzatoare de prelucrarea ulterioara a datelor de catre alte persoane. Potrivit legii, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie asupra datelor dvs personale, in conditiile legii 667/2001.